Kalender

ØJ 50 år - Jubileumskonsert i Templet

Dato: 13. oktober 17:00

Vi i ØSTENSJØ JANITSJAR (ØJ), stiftet i 1968, har hatt et fabelaktig jubileumsår som blant annet har bestått av en flott musikalsk tur til tre av Europas hovedsteder.
Vi har nå den glede å ha Ingrid Bjørnov som gjest på vår 50-års jubileumskonsert. Det blir en konsert som ser tilbake på ØJs musikalske øyeblikk gjennom 50 år, og samtidig viser korpset slik det er i dag, i tillegg til musikalske krumspring med Ingrid.
Vår dirigent Sverre Wessel Caspersen vil lede oss gjennom ettermiddagen.
Vi ønsker alle hjertelig velkomne til:
JUBILEUMSKONSERT LØRDAG 13. oktober kl. 17.00
i TEMPLET i Bernhard Getz gate i Oslo sentrum (I Frelsesarméens lokaler rett bak Tinghuset)
Konferansier: Frode Larsen fra KORK
Billetter; Voksne 300,- / Barn 150,- (Kjøp av din ØJ-venn eller på nett; billetter@ostensjojanitsjar.no)

INGRID BJØRNOV er en folkekjær artist som har levd flere musikalske liv. Hun startet som halvparten av Dollie, prisbelønt popduo fra åttitallet som senere dro til London med musikalen Which Witch. Deretter jobbet hun en årrekke som kapellmester og arrangør i teater og TV, før hun debuterte som soloartist rundt tusenårsskiftet.
Våren 2017 slapp hun sitt tredje soloalbum; Jugekors & Sørgerender. Høsten 2017 og våren 2018 turnerer Ingrid Bjørnov hele landet med sitt femte soloshow, Steinway to Heaven.
Ingrid er ambassadør for SOS Barnebyer og står bak aksjonen Et dagsverk for Down.
Hun samarbeider jevnlig med Øystein Sunde og Kari Slaatsveen. Hun er høy beskytter for Oslo Fagottkor og fast innslag i Herreavdelingen i NRK P1.
VELKOMMEN !!